Ремонт на къщи, апартаменти и офиси в София

Блог
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ремонтът на къщи и апартаменти в София и Софийска област е трудна задача, тъй като площта на жилищна сграда е много по-голяма от апартамент. Ремонтът на апартаменти, офиси, вили в София отнема много време и е скъп, да го направите сами не е най-добрата идея.

 За да не доведе до проблеми решението на проблема, по-добре е да изберете доверена компания, която извършва ремонт на апартаменти и жилища с високо качество в продължение на много години. За ремонт на къща и апартаменти в София, моля, свържете се с АкваЕМ. Фирмата ремонтира и в района на София област.

 

Ремонт на къща до ключ

Преди да започнете да ремонтирате апартаменти, къщи, вили, трябва да определите обхвата на работата, да разработите проект и да изчислите разходите за ремонт. Цената се влияе от следните параметри: обемът на помещението, видовете работа, цената на материалите. Цените се определят индивидуално за всеки клиент в зависимост от сложността и обема на работата. Отговорът на въпроса "колко струва ремонтът на къща в София?" ще бъдат получени след разработване на план за изграждане и ремонт на къща.

Можете да поръчате ремонт във фирма АкваЕМ, като оставите заявка на уебсайта или като се обадите на посочените на уебсайта телефони за връзка. Довършителни ремонти, ремонт на апартаменти в София е нашата специализация. Фирма "АкваЕМ" е снабдена с всички необходими машини и оборудване. За нас няма трудни задачи. Опитът и специалното строително образование помагат на нашите служители да изпълняват работата ефективно, в рамките на договореното време.

 

Видове ремонтни работи

Компанията АкваЕМ предлага широка гама от ремонтни дейности на ниски частни сгради в София и Софийска област:

  1. Козметичен ремонт  и декорация на жилища, които са в експлоатация и изискват ремонт. Комплексът от довършителни работи включва подмяна на цялата декоративна стенна декорация, монтаж на нови подови настилки.  Цената зависи от избраните материали и площ.
  2. Частичен ремонт  на стаи. Ако искате да промените интериора или да направите преустройство в отделни стаи, тогава нашите специалисти винаги са готови бързо и ефективно да извършат частичен ремонт на вилата. По правило този вид работа е необходима за изграждането на разширение, таванско помещение, тераса.
  3. Основния ремонт на  вилата включва пълна подготовка на повърхностите за нанасяне на довършителни покрития. Работи по саниране, изравняване на стените и подовете с мазилка и замазка. Също така, при извършване на груба работа, могат да се монтират врати, прозорци, водопровод, комуникации могат да бъдат подменени.

Нашите предимства

Извършвайки основен ремонт на вили, апартаменти и селски къщи, нашата компания извършва пълен набор от работи: от разработване на проект до доставка на готовия обект до клиента. Цялата работа е внимателно документирана, така че в бъдеще да няма проблеми с въвеждането на сградата в експлоатация. Извършването на всички видове работа от нашите служители ни позволява да предложим на нашите клиенти висококачествен ремонт на вили, цените за които ще бъдат много по-евтини, отколкото при наемане на различни изпълнители.

За всеки клиент се назначава личен бригадир, който Ви информира за хода на ремонтните дейности, своевременно прави корекции на проекта и оценка. За всички извършени работи даваме гаранция за качество от 1 до 5 години. Резултатът от нашето сътрудничество ще бъде уютна, комфортна, напълно готова за живеене къща, чийто ремонт е направен от нашата фирма.