Ремонт на апартаменти в София

Блог
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Компанията "АкваЕМ" изпълнява целия комплекс от ремонтни дейности на апартаменти, къщи, офиси и промишлени сгради до ключ в София. В началния етап се изчислява обемът на ремонтните мерки и се изготвя приблизителна оценка, изготвя се дизайнерски проект, а на последния

етап - подреждането на мебели и аксесоари. На всички етапи на сътрудничество качеството се контролира стриктно и се изготвят доклади за свършената работа. Ремонтите се извършват в нови сгради и съществуващи жилищни сгради, като се вземат предвид всички приложими строителни изисквания.

Поръчайте ремонт на апартамент до ключ и вземете дизайнерски проект като подарък

Ако след разработването на дизайнерския проект поръчате ремонт в нашата
компания, ние ще ви компенсираме 100% от стойността на проекта.
Специалистите бързо и безпроблемно извършват всички работни операции, спестяват на клиентите да губят време за избор, закупуване и доставка на материали. Приемат се заявления за ремонт на апартаменти до ключ с всякаква сложност и мащаб, започвайки с обичайния козметичен ремонт и завършвайки с ексклузивно споразумение съгласно одобрен проект.

Типични етапи на изпълнение на работата:
Оглед на обекта. Специалистът отива на адреса в удобно време, прави необходимите измервания.
Изготвяне на разчет и съставяне на договор. В рамките на няколко дни се изготвят разчети за извършване на мерки за ремонт до ключ.
Разработване на дизайнерски проект. Концепцията за обектен дизайн се подготвя и представя на клиента за одобрение.
Начало на работните операции. Всички необходими материали и оборудване се доставят на адреса.
Извършване на ремонт. Всички необходими строителни и довършителни дейности се извършват до ключ.
Компанията АкваЕМ сключва официален договор с клиенти. Точно определя времето за завършване на ремонта до ключ. За набор от мерки се предоставя дългосрочна гаранция, тя се определя индивидуално.

Нашата компания предоставя довършителни услуги. Взаимноизгодното сътрудничество ви позволява да направите ремонт на апартамент евтино и цялата работа ще бъде изпълнена на най-високо ниво.

Експертите извършват ремонти на апартаменти и частни къщи в София, ремонтират апартаменти в нова сграда. Ремонт на стар апартамент, поръчан от нас, ще даде възможност да се направи универсално студио от порутена "сграда".

За да отговорим на нуждите на непрекъснато нарастващия брой клиенти, създадохме няколко строителни екипа. В същото време не приветстваме гъвкавостта, всеки вид работа се извършва от майстори с тясна специализация, това е, което гарантира високото качество на финала и неговата издръжливост.

Защо да поръчате ремонт до ключ от нас и защо е изгодно

Клиентите избират АкваЕМ въз основа на няколко критерия. То:

Нашият дългогодишен опит.
Професионализмът на нашите майстори.
Спестяваме време на нашите клиенти. Всички изчисления на разчетите за довършителни работи се правят предварително, както и закупуването на необходимите материали.
Строгият контрол на всяко съоръжение ви позволява да проследявате ремонтите до ключ, спазвайки срокове, използвайки технологии за извършване на ремонтни и довършителни работи.
Избор на строителни материали. Благодарение на дългогодишния опит в областта на довършителните работи, ние закупуваме изключително висококачествени строителни и довършителни материали.
Постоянен персонал от специалисти. Години на успешна работа ни позволиха да сформираме постоянен състав. Работата се извършва от 15 специалисти, които могат успешно да завършат всеки проект, независимо от неговата сложност.
Технология и качество
За да бъде покритието висококачествено, изпълнителите трябва да познават всички съвременни строителни и довършителни материали и да спазват стриктно стандартите на работа. Нашите майстори отговарят на тези критерии.