Монтаж на канализация

Блог
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Инсталацията на канализацията и свързаните с тях работи могат да бъдат надеждно и на разумна цена за много дълго време. Можете да поръчате инсталиране на канализация още сега в Аква ЕМ. Освен оптимални цени и гарантиране на качеството, ние ще ви предоставим и редица други предимства.

Защо си струва да поръчате инсталиране на канализация в битовата услуга?

 

Ние ценим времето на нашите клиенти, затова отговаряме бързо на поръчките и извършваме монтаж в удобно за клиента време. Нашите майстори са съвестни и компетентни специалисти, които правилно ще изберат необходимите тръби, ще изготвят план за канализационната система и ще извършат качествени водопроводни работи.

Нашите цени за канализация са отворени и не се променят в зависимост от обстоятелствата. Можете да сте сигурни, че в края на работата ще платите точно толкова, колкото е посочено в ценоразписа.

Аква ЕМ предоставят следните услуги:

  • монтаж и подмяна на вътрешна канализация;
  • подмяна на канализационния щранг;
  • монтаж на външна канализация.

Монтаж на канализационни системи

 

При монтажа на канализационна система е важно да не сбъркате с диаметъра на тръбите и да предвидите наклони и ъгли. Що се отнася до материала на тръбите, за канализацията се използват както чугунени, така и пластмасови тръби.

Майсторът взема предвид всички нюанси за монтажа при изготвянето на ясна канализационна схема, както вътрешна, така и външна.

Монтаж на вътрешна канализация

 

Домашната канализация се отнася до мрежа от тръбопроводи, която включва щрангове, изходни тръби и изводи, които са свързани към водопроводно оборудване. Ако все още е възможно да смените изходните тръби и изходите със собствените си ръце, тогава подмяната на канализационния щранг е сложен и без преувеличение опасен процес, който изисква опитни ръце и познания на майстора.

Смяна на канализационния щранг

Особено често подмяната на канализационния щранг е необходима в стари къщи. Преди това за щрангове се използваха чугунени тръби. Те са здрави, имат дълъг експлоатационен живот, но все още са подложени на износване и запушване.

Поверете смяната на щранга на опитен водопроводчик и той внимателно ще демонтира старата тръба, правилно ще монтира новата. Преди да инсталирате щранга, не забравяйте да предупредите съседите и да блокирате щранговете за водоснабдяване.

Монтаж на външна канализация на частна къща

Съгласете се, че ефективната канализация за частна къща е ключът към комфортния престой. При инсталиране на външна канализационна система е важно да изберете помпа, подходящи тръби и дренажни методи, а за автономна канализация - пречиствателно оборудване.

Монтажът на външна канализация трябва да се извърши с правилен наклон. Докирането на тръбите се извършва в зависимост от вида на тръбите и условията на монтаж.

Особено внимание трябва да се обърне на полагането на тръби под земята. При незначителни натоварвания е достатъчна дълбочина от 70-80 см. За да се предотврати разрушаването на тръбата от почвата, тя е специално уплътнена. Изкопът преди и след полагане на тръбата се покрива със слой пясък и се разлива с вода.

Инсталирането на канализация или подмяната на канализационни тръби изисква специални умения и повишена грижа, тъй като дори малък пропуск може да доведе до запушване и други проблеми.

Поръчайте услуга за монтаж на канализация

Можете да се обадите на водопроводчик по всяко време чрез уебсайта или по телефона от 8.00 до 20.00 часа, седем дни в седмицата. Също така, ако имате въпроси относно монтажа на канализация, можете да се консултирате с нашите служители.

Поръчайте смяна на стари канализационни тръби или монтаж на нови и ще станете член на програмата за отстъпки.