Компанията "АкваЕМ" изпълнява целия комплекс от ремонтни дейности на апартаменти, къщи, офиси и промишлени сгради до ключ в София. В началния етап се изчислява обемът на ремонтните мерки и се изготвя приблизителна оценка, изготвя се дизайнерски проект, а на последния

Стенните тоалетни са спечелили голяма популярност по няколко причини. Първо, те заемат по-малко място от комплектите моноблоци. На второ място, те улесняват процеса на мокро почистване на помещението. И на трето място, те се считат за по-естетически приятни.

Смесителите днес са комбинация от перфектен дизайн, интуитивно управление и интелигентна технология. Това може да е причината да не е лесно да изберете правилния смесител за баня. Всъщност, когато избираме компютър или смартфон, четем ясни параметри: скорост, диагонал на екрана, тегло, „памет“.

Случи се така, че списъкът с материали, които трябва да се използват при декорирането на баня, тоалетна или коридор, не е особено широк и в по-голямата част от случаите всичко се свежда до полагане на плочки.