Инсталирането на водоснабдителни и канализационни помпи от АкваЕМ ще позволи веднъж завинаги да разреши проблемите с водоснабдяването и канализацията, които причиняват много проблеми на собствениците на частни къщи.

Приготвянето на суши у дома не е прекалено трудна задача, ако използвате пресни съставки, овладеете няколко прости стъпки и разполагате с най-важните кухненски прибори.

Ще ви разкажем стъпка по стъпка как можете да приготовите перфектен ориз за суши у дома и след това да го използвате, за да приготвите нигири или хосо-маки. С малко практика скоро ще успеете да направите оризови топчета и типични рула за суши и у дома. А пък, ако желаете, можете директно да поръчате доставка на суши от foodpanda и да си спестите времето за приготвяне.

В АкваЕМ можете да поръчате индивидуални услуги за Водопровод, подмяна на канализационен щранг, инсталиране на водомери, както и сложна инсталация на водоснабдителна система на обект с всякакво предназначение.

Сигурността вкъщи има най-различни измерения. Тя може да се основава на принципи, които правят живота в дома по-сигурен, но и аспект, който се базира изцяло на защитата на домашната собственост и нейната неприкосновеност. В този текст ще разгледаме и двата варианта.