101-годишният италианец се възстановява от вируса, който дава надежда на пациенти по целия свят

Европа
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Смъртните случаи продължава да нараства в Италия, според Италианската агенция за гражданска защита.

Тъй като пандемията на коронавирус продължава да се разпространява, много от тях вземат предпазни мерки, когато става въпрос за защита на възрастните хора. Скорошните новини обаче показват, че възрастта е само число. Според "Инсайдер", 101-годишен италианец се е възстановил от COVID-19, а заместник-кметът на града му каза, че историята предоставя "надежда за бъдещето."
Посочена като „Mr. P, ”101-годишният е преживял глада, войната и е роден по време на една от най-големите пандемии до момента, испанската грип. Воин по сърце, г-н П. „беше освободен от болницата след възстановяване от коронавируса“, ​​заяви Глория Лиси, заместник-кметът на италианския град Римини.
Съобщава се, че коронавирусът засяга възрастните хора по-тежко, отколкото останалата част от населението. Има все повече случаи, когато индивиди на възраст между 20 и 50 години са хоспитализирани поради вируса.
Лиси каза, че неговото "наистина изключително" възстановяване дава "надежда за бъдещето." Тя продължава: P го направи. Семейството го доведе вкъщи вчера вечерта. За да ни научи, че дори на 101 години бъдещето не се пише. "
Успешните истории за възстановяване не спират дотук. Миналата седмица бе съобщено, че 95-годишна италианка спечели битка срещу коронавируса. Алма Клара Корсини е приета в болница Павуло на 5 март. Според Gazzetta Di Modena тя не се нуждае от антивирусна терапия.