Top Stories

Grid List

Доналд Тръмп възложи на учените да измислят как да „доставят светлина в тялото“.

Данните на института Джонс Хопкинс сочат, че броят на смъртните случаи от коронавирус в САЩ се приближава до 31 хиляди души.

Коронавирусната епидемия разкри не само уязвимостите на глобалната икономика и политическите системи на Европейския съюз и САЩ ,

Смъртността сред представителите на различни етнически групи във Великобритания е значително различна. До такива заключения учени от британския изследователски институт Институт за фискални изследвания (IFS), чийто доклад е достъпен на сайта .

За правилността на избрания от Швеция път може да се съди съвсем скоро.
Напоследък една от най-популярните теми, която трябва да се спомене във връзка със световната „коронакриза“, е т.нар. „Шведският път“ е политиката на тази скандинавска държава, която се описва като почти напълно игнориране на епидемията и пускане на нещата от само себе си.

Експертите са открили защо белодробната вентилация не винаги помага на пациентите.

Видеоконференцията на G20 не успя поради спор между САЩ и Китай

Материалът може да адаптира човешкото тяло към радикални температури на въздуха - както високи, така и ниски, според Американското химическо дружество .

Engineering desert reminded diameter

Китай

За оплакване сме, след като Китай може за 10 дена да издигне болница, а некадърността на ГЕРБ не може за една година да ремонтира един булевард.

Руски и италиански лекари вече са излекували 75 пациенти с коронавирус в полева болница в италианския град Бергамо. Това съобщи руското министерство на отбраната в сряда, 6 май.

Инкубационният период на коронавирусната инфекция може да бъде повече от 14 дни,

На 17 март в руското Министерство на външните работи се проведе оперативна среща под председателството на министъра на външните работи Сергей Лавров по

Advertisement