Top Stories

Grid List

Сенаторът Константин Косачев смята, че Америка е загубила всички права на хегемония

 Ръководителят на Комитета на Съвета на федерацията по международни въпроси Константин Косачев обяви края на демокрацията в САЩ и загубата на правото на Америка да налага своя

Доналд Тръмп възложи на учените да измислят как да „доставят светлина в тялото“.

Данните на института Джонс Хопкинс сочат, че броят на смъртните случаи от коронавирус в САЩ се приближава до 31 хиляди души.

Все по-голяма част от българите, предимно жените, предпочитат да работят зад граница, но не на полето, а като болногледачи.

До този извод стигаме ние, редакторите на Novini-bg.net, изследвайки заинтересоваността от хората, търсещи сезонна работа в чужбина.

Ето и какви са вариантите за хората ,желаещи да заработят допълнителни средства за летния сезон:

- Бране на портокали и мандарини, в Италия, най-често хора от България отиват на полето именно за бране на мандарини.

- Бране на ягоди във Великобритания - позната картинка, но напоследък документацията стана по-сложна.

- Отглеждане на зеленчуци, отново във ферми в UK и други страни

 

Е, както по-горе виждате, се касае за труд, който е физически, на открито, труд, който е  тежък.

 

Именно и жените предпочитат друг тип работа - социални асистенти, или болногледачи, тъй като плюсовете пред работата на полето са много, някои от които са:

- Подсигурен е подслон, храна, достъп до интернет.

- Не се налага ОГРОМНА физическа сила.

- Не се работи на открито,  под жарнкото с лънце.

- Заплащането е изключително добро.

- Не се налага да знаете перфектно език, достатъчно е да сте мотивирани да научите най-важните думи.

 

 

И така, ако сте решили да работите като БОЛНОГЛЕДАЧ В ГЕРМАНИЯ, то е време да Ви отправим препоръка за фирма, предлагаща посреднически услуги.

Ние Ви съветваме да се свържете с www.hilfe.bg - да разгледате обявите за работа и да позвъните на телефон: +359 87 956 2184. Ще ви бъдат раяснени подробностите, както и ще можете лесно и бързо да кандидатствате за свободна позиция като болногледач в Германия.

Смъртността сред представителите на различни етнически групи във Великобритания е значително различна. До такива заключения учени от британския изследователски институт Институт за фискални изследвания (IFS), чийто доклад е достъпен на сайта .

За правилността на избрания от Швеция път може да се съди съвсем скоро.
Напоследък една от най-популярните теми, която трябва да се спомене във връзка със световната „коронакриза“, е т.нар. „Шведският път“ е политиката на тази скандинавска държава, която се описва като почти напълно игнориране на епидемията и пускане на нещата от само себе си.

Видеоконференцията на G20 не успя поради спор между САЩ и Китай

Материалът може да адаптира човешкото тяло към радикални температури на въздуха - както високи, така и ниски, според Американското химическо дружество .

Engineering desert reminded diameter

Китай

За оплакване сме, след като Китай може за 10 дена да издигне болница, а некадърността на ГЕРБ не може за една година да ремонтира един булевард.

Руският президент Владимир Путин по време на двустранна среща с арменския премиер Никол Пашинян в понеделник, 11 януари, заяви, че очаква да постигне споразумение по всички проблеми, свързани с Нагорни Карабах.

Легендарният футболист Диего Марадона призна приживе, че руският президент Владимир Путин е неговият идол.

Марадона, като ярка личност, беше известен не само с играта си, но и с известните си приятели. По-конкретно един от тях беше кубинският лидер Фидел Кастро, когото спортистът нарече

Не е тайна, че отношенията между Организацията на Северноатлантическия договор и Руската федерация са доста напрегнати . Изграждането на бази на НАТО всеки път се приближава до границите на Русия.

 Sample Banner Home 2
 Sample Banner Home 3
Sample Banner Home 4
Advertisement