Top Stories

Grid List

Сенаторът Константин Косачев смята, че Америка е загубила всички права на хегемония

 Ръководителят на Комитета на Съвета на федерацията по международни въпроси Константин Косачев обяви края на демокрацията в САЩ и загубата на правото на Америка да налага своя

Доналд Тръмп възложи на учените да измислят как да „доставят светлина в тялото“.

Данните на института Джонс Хопкинс сочат, че броят на смъртните случаи от коронавирус в САЩ се приближава до 31 хиляди души.

Смъртността сред представителите на различни етнически групи във Великобритания е значително различна. До такива заключения учени от британския изследователски институт Институт за фискални изследвания (IFS), чийто доклад е достъпен на сайта .

За правилността на избрания от Швеция път може да се съди съвсем скоро.
Напоследък една от най-популярните теми, която трябва да се спомене във връзка със световната „коронакриза“, е т.нар. „Шведският път“ е политиката на тази скандинавска държава, която се описва като почти напълно игнориране на епидемията и пускане на нещата от само себе си.

Експертите са открили защо белодробната вентилация не винаги помага на пациентите.

Видеоконференцията на G20 не успя поради спор между САЩ и Китай

Материалът може да адаптира човешкото тяло към радикални температури на въздуха - както високи, така и ниски, според Американското химическо дружество .

Engineering desert reminded diameter

Китай

За оплакване сме, след като Китай може за 10 дена да издигне болница, а некадърността на ГЕРБ не може за една година да ремонтира един булевард.

Руският президент Владимир Путин по време на двустранна среща с арменския премиер Никол Пашинян в понеделник, 11 януари, заяви, че очаква да постигне споразумение по всички проблеми, свързани с Нагорни Карабах.

Легендарният футболист Диего Марадона призна приживе, че руският президент Владимир Путин е неговият идол.

Марадона, като ярка личност, беше известен не само с играта си, но и с известните си приятели. По-конкретно един от тях беше кубинският лидер Фидел Кастро, когото спортистът нарече

Не е тайна, че отношенията между Организацията на Северноатлантическия договор и Руската федерация са доста напрегнати . Изграждането на бази на НАТО всеки път се приближава до границите на Русия.

 Sample Banner Home 2
 Sample Banner Home 3
Sample Banner Home 4
Advertisement