Потвърдени факти - Нашествие на извънземни.

Космос
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Министерството на отбраната на САЩ направи сензационно официално изявление. Тя се отнася до публикувани по-рано видеоклипове, направени от пилоти на военновъздушните сили, където ясно се виждат неидентифицирани летящи обекти. Пентагонът официално потвърди достоверността на информацията за произхода на тези записи.


В изявлението се казва, че е дадено официално разрешение за публикуване на тези видеоклипове в Интернет за безплатен достъп. Единият от тях е заснет в края на ноември 2004 г., а другите два малко по-късно, през януари 2015 г. Тези материали бяха „незаконно“ слети в Интернет през 2007 и 2017 година. Пентагонът потвърди, че видео данните са абсолютно реални и обектите, записани във видеото, са официално признати като „НЛО“.
В тези видеоклипове, заснети директно от пилотите на военни самолети, „Неопределени летящи обекти“ са ясно видими. Външно те са напълно за разлика от всеки самолет, известен на света.
На видеоклиповете, записани от електрооптичната система на зрението на американския изтребител, се виждат бързо движещи се обекти, които понякога променят формата си. Зад кулисите се записва гласът на пилота, който с изненада коментира видяното. Пилотите бяха много изненадани, че непознат предмет лети срещу вятъра със скорост над 120 мили в час (193 км / ч). В края на видеото се появява още една изненадваща подробност: обектът започва да се върти около оста си.
Изтребители излетяха директно от самолетоносача USS Nimitz близо до Сан Диего и ескортираха този неизвестен обект във въздуха за няколко минути.
След внимателен анализ на тези видеоклипове, отделът установява, че пускането на тези видеоклипове не заплашва военно нахлуване в американското въздушно пространство.
„Министерството на отбраната публикува тези видеоклипове, за да изясни каквито и да било погрешни схващания за обществото дали кадрите са истински или има ли нещо друго в него. Въздушните явления, наблюдавани във видеоклиповете, все още се характеризират като неидентифицирани.
Както стана известно, през 2014-2015 г. някои пилоти на ВМС на САЩ също многократно се срещаха при полети със загадъчни предмети, които са необичайни във въздушното пространство, пише вестникът The New York Times.
Въпреки изявленията на американските пилоти за реалността на НЛО във въздушното пространство на САЩ, Доналд Тръмп каза още през юни 2019 г., че не вярва особено в срещата им с неидентифицирани обекти, въпреки секретните материали, предоставени от Пентагона.
Е, какво мога да кажа. Само извънземни, сега ни липсваха тук.
Въпреки че, от друга страна, какво ще стане, ако ни помогнат да се справим с пандемията? Както се казва: каквото,такова,да не се шегуваме с това ...