Професор Воробьов: няма епидемия или пандемия, коронавирусът е измама

COVID-19
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

61- годишният Павел Воробьов е лекар от четвърто поколение. Доктор на медицинските науки, професор. Бивш ръководител (дълги години) на Катедрата по хематология и гериатрия в Първия Московски държавен медицински университет. И. М. Сеченов. Основател

на Лабораторията за оценка и стандартизация на медицинските технологии на Федералната държавна бюджетна институция SSC FMBC на име А. И. Бурназян от Федералната медицинска и биологична агенция. Председател на управителния съвет на Московското градско научно дружество на лекарите, президент на Обществената асоциация за фармакоекономически изследвания, член на Изпълнителния комитет на Движението на руските лекари „Пирогов“. Превъзходство в здравеопазването на Руската федерация, лауреат на V.I. Т. И. Ерошевски. Участник в ликвидацията на аварията в атомната електроцентрала в Чернобил. Постоянен критик на оптимизацията на здравеопазването, автор на изявлението за ""

Павел Андреевич е сигурен, че епидемията от коронавирус е до голяма степен измислица, глобална измама. Няма епидемия, няма пандемия и никога няма да бъде.

Първо, независимо какво ни казват за епидемията и т.н., процентът на заразените е незначителен. Второ, през цялото време ни казват, че това е смъртоносен вирус, но единият не се слива с другия. Мъртвите са само онези, които са попаднали в полезрението на лекаря, тоест тежко болни пациенти. Това означава, че има такива, които понасят болестта лесно, но броят им не се уточнява. В резултат на това само 2% от тежко болните пациенти умират. Но най-яркият пример, разбира се, е круизен кораб (Diamond Princess - ок.)близо до Йокохама. Той е в карантина от две седмици, след като пътник е диагностициран с коронавирус. През цялото това време пътниците комуникират помежду си. Такова място е идеалното място за размножаване на инфекции и ако коронавирусът е толкова страшен, колкото е нарисуван за нас, през това време хората ще бъдат изгорени от болестта. Но в крайна сметка няма много заразени, те са болни в лека форма и четирима са починали и това са осемдесетгодишни. Никога не се знае от какво може да умре човек на тази възраст ... Редките случаи не са епидемия и със сигурност не са пандемия. Това е локално огнище на неизследвана досега болест " , каза Воробьов пред" Комсомолская правда ".

Паниката, според него, се създава изкуствено. В резултат на това е възможна мащабна криза с лекарствата:"След цялата тази история може да имаме сериозен проблем с лекарствата. 70-80 процента от руските лекарства са китайски, защото именно китайците са основните производители на веществото. Не бих се изненадал, ако след коронавируса настъпи криза с лекарства . "

Професорът припомня предишни истерии и свързаните с тях нюанси:„ В момента, когато фермерите бяха принудени да унищожат (поради болест на лудите крави - Приблизително) Почти всички животни - Сорос внезапно имаше добро увеличение на капитала. Икономистите смятат, че има нещо общо с това. Не забравяйте, че имаше история за свинския грип, която дори беше призната за фалшифицирана. Може би някой ден ще разберем, че коронавирусът се е превърнал в подобна история . "

Какво съветва ръководителят на Московското градско научно дружество на лекарите (най-старото научно професионално медицинско дружество в Русия)? " Включете главата. Тези вируси навлизат и излизат от живота ни на вълни. Но това не е причината да предизвика глобални наводнения, както е сега. Най-лошото в цялата тази история е, че всички ние изглеждаме като онези деца, които са играли във водата и извикваме шеговито: „Помощ, ние се давим." Но когато започнаха да се давят истински, никой не им обърна внимание. Освен това резултатите от играта можеха да доведат до карантина. Населението беше развълнувано веднъж, два пъти, но трети път, когато нещо сериозно ще бъде взето, като чума или проказа - никой няма да повярва в сериозността на ситуацията . "

По-рано се проведе заседание на Московското градско научно дружество на лекарите, посветено на коронавируса. В края на събитието Воробьов написа във Фейсбук: „ Като цяло остава впечатлението, че някои са заети да разработват някакви мерки (въпреки че целесъобразността им често се поставя под въпрос), други са същите - пилене на пари. Правителството отпусна милиард, много милиони вече бяха изхвърлени от големите хора, всякакви борсови игри и - не забравяйте търговците на маски, дезинфектанти и антивирусни лекарства: те ще изтръгнат своите. Цялата тази суматоха има косвено отношение към хората, което ги прави нито по-здрави, нито по-богати . "

"По някаква причина и някой наистина се нуждае от тази "епидемия". Защо и на кого - ще стане ясно по-късно. Но съвпадението на голям брой големи политически и икономически събития едновременно не прилича много на инцидент. В същото време събития както извън Китай (тук знаем много), така и вътре в Китай (тук знаем много по-малко за тайната борба на елитите, но чух много аналогии с нашите събития) ... Като цяло картината е подобна на описанията на писатели за научна фантастика и всякакви филми плаши с края на света. Но всички разбират, че това е такава игра, менте в световен мащаб “, обобщава Воробьов.

Източник: https://general-ivanov1.livejournal.com/502326.html