На този етап 21% от учителите са изразили желание да бъдат ваксинирани срещу коронавируса. Записът продължава. Непедагогическият персонал в образователните институции също ще бъде ваксиниран като приоритет.

Ваксинацията срещу коронавируса в България протича успешно и от следващата седмица можем да започнем имунизация на учители, заяви българският здравен министър Костадин Ангелов, който заедно с премиера Бойко Борисов посетиха общинската болница в Гоце Делчев.

В близко бъдеще Мексико може да разчита на руската ваксина срещу COVID-19. Това съобщи в петък, 8 януари, ръководителят на страната Андрес Мануел Лопес Обрадор.

„Добри резултати демонстрира ваксината, която се разработва в руските лаборатории. И скоро

Италианските учени Джанлука Риналди и Матео Парадиси анализираха данни за смъртността от коронавирус в Ломбардия, област, която е най-силно засегната от епидемията. Резултатите от изследването се публикуват от портала medRxiv .

61- годишният Павел Воробьов е лекар от четвърто поколение. Доктор на медицинските науки, професор. Бивш ръководител (дълги години) на Катедрата по хематология и гериатрия в Първия Московски държавен медицински университет. И. М. Сеченов. Основател

Организацията отбелязва, че по отношение на смъртността и заразността „няма доказателства, че вариантът, идентифициран в Обединеното кралство, е по-опасен“

ЖЕНЕВА, 8 януари. / ТАСС /. Новият коронавирусен щам, идентифициран през декември във

Още статии ...