Лидерът на българското национално движение "Русофили" Николай Малинов оглави политическата партия "Възраждане на отечеството", съобщава "Руска България" .
Според него, въпреки факта, че общественото движение остава извън политиката, то се нуждае

Председателят на българската партия АБВ Румен Петков в интервю за агенция "Фокус" заяви необходимостта от запазване на добросъседските отношения между балканската република и Русия.

Разпространението на COVID-19 се случва във време, когато човешката аморалност се явява условие за успеха, когато залязва слънцето на цивилизацията, на която до вчера се възхищавахме. Така разсъждава световноизвестният режисьор Емир Кустурица, цитиран от руски медии.

В София, цветя бяха изложени на паметника на генерал от Руската империя Йосиф Гурко.

На събитието присъстваха кметът на столицата на България Йорданка Фандъкова, представители на социалистическата партия на републиката, както и служители на руското

Силата на видео посланието е огромна, достатъчно е да поверите видео рекламата на опитна компания, каквато е Медия Трейдинг !

 

Ако сте управител на хотел, но сега, по време на COVID кризата нямате работа, или бележите спад в посетителите, то е време да помислите за реклама. Директният мост към посетителите се крие в доброто видео, добрите снимки, които, виждайки обектът Ви, биха придобили перфектна представа за вашият хотел и респективно на това, биха проявили интерес да ви бъдат гости.

Естествено, примерът с туристическият бизнес, който посочихме по-горе е само пример.

Същото важи, ако сте управител на даден продукт, и Ви трябва качествена видео реклама.

Медия Трейдинг  е една от добрите компании в София, предлагаща следните услуги:

  • Видеозаснемане и Видео Продукция.
  • Видео и Фото Заснемане с Дрон.
  • Видео Монтаж Изработка на Видео Реклама.
  • Видео Анимация (Motion Graphics).
  • Изработка на Телевизионна Реклама.
  • Професионална Фотография и Фото Заснемане.
  • Снимачно студио под наем в София.
  • Много други.

Още статии ...